Afdrukken

Antislipband

Bobotex (Duitsland)

Vandaag zijn we wereldwijd de leidende producent van rolbekleding (antislipband). Ons succes ligt mede in het feit dat we de hoogste verwachtingen inlossen m.b.t. know-how, kwaliteit, productvariëteit alsook vlotte levertijden.

Persoonlijk contact met de klanten, luisteren naar de specifieke behoeftes van de textielindustrie en het bundelen van nieuwe uitdagingen leidde tot het succes van BOBOTEX. Vandaag, 25 jaar na de oprichting van BOBOTEX, zijn 90 verschillende soorten rolbekledingen op voorraad. Daarnaast zijn nog eens extra 150 recepten onmiddellijk beschikbaar voor productie in onze hoofdfirma in Wuppertal, Duitsland.  Innovaties van producten worden ontwikkeld in onze eigen R&D-laboratorium.

Verschillende types van rubber zoals EPDM, nitril, silicone en PVC alsook polyurethaan (PU) worden zelf geëxtrudeerd. Rolbekledingen gemaakt uit synthetische vilt, wol en nylon behoren ook tot het assortiment van Bobotex. Aan welke eisen het ook maar moet voldoen – BOBOTEX heeft beslist het antwoord.

 

Bedrijf: *
Contactpersoon: *
Adres: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Ik wens: een cataloog
*