Afdrukken

Climatisatie

Climanova (Nederland)

  • bevochtiging
  • climatisatie
  • luchtbehandeling

Klimaatregeling en controle speelt vandaag een sleutelrol in de kwaliteitseisen van veel bedrijven. Ons regeltechnisch maatwerk draagt bij tot de beheersing van uw energiefactuur en verbetert uw binnenklimaat zowel in kantoren als productieplants. Indien gewenst, begeleidt en adviseert Climanova uw luchtbehandelingsproject van de planfase tot en met de uiteindelijke realisatie.

Éen van de grootste markten voor Climanova is de textielsector.  Voor het productieproces is het van groot belang dat de omgevingslucht rond textielmachines constant en niet te droog is.  Te droge lucht maakt de kans op draadbreuken groter. Droge lucht kan de oorzaak zijn van statische elektriciteit in een omgeving.  Statische lading kan gereduceerd worden door het verhogen van de relatieve vochtigheid.   De hoogtechnologische & snellopende textielmachines eisen een stabiel klimaat.  Elke afwijking of schommeling kan problemen veroorzaken.

Hierin ligt onze uitdaging, dat wij afhankelijk van uw opgesteld vermogen en de ruimte waarin u produceert, een passend concept aanbieden.  Verwarming, koeling, bevochtiging of ontvochtiging, free-cooling en afzuiging, het zijn enkele van de vele parameters waaruit Climanova-luchtgroepen of mengkasten bestaan.