Afdrukken

Monofilament naaigarens

FilVa (Italië)

Ons bedrijf is in de mogelijkheid u een breed gamma van hoogstaande monofilamenten aan te bieden.  Dit kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring in de textielindustrie en onze uniek ontwikkelde FARE-extrusielijnen.  Daarbij maken we gebruik van uitsluitend de beste polymeren & copolymeren die we op de markt vinden.  

Monofilament in PA wordt gebruikt in de textielindustrie voor o.a. tapijtconfectie, filtratie, banden, riemen, industriële bekleding, vlechtwerk voor beschermende bedekking, elastieken bij underwear, automotiv fabrics, spacerfabrics (3D) en in al die gevallen waar een weefsel een hoge bestendigheid eist op het gebied van rek (stretch), hitte, weersomstandigheden, en resistent voor dimensionele stabiliteit. Een ander specifieke karakteristiek bij PA is de verfaffiniteit die toelaat dat gebruik in mode toelaat. 

Polyester monofilament wordt hoofdzakelijk gebruikt bij de productie van transportbanden (conveyer belts), filtratie voor de papierindustrie, industriële vlechtwerken voor beschermende bedekking, spacerfabrics (3D), automobielstoffen, spiraal ritsen, en in alle gevallen waar het noodzakelijk is om een draad te hebben die resitent is aan:  hoge temperaturen, afschuring, vervorming en betere eigenschappen tegen chemicaliën.


Link:              assortiment
Download:   titeroverzicht.pdf