Afdrukken

Nieuws

HDB Solutions

19/11/2012

Met de overname van Omicor NV breiden wij onze activiteiten aanzienlijk uit.  Naast de grondige kennis voor weverijtoebehoren, bieden wij vanaf heden een dienst na verkoop voor al uw industriële naaimachines.  Ontdek ons ruim assortiment binnenkort op een volledig nieuwe website.  Op één oktober 2012 vierden we ons 20 jaar bestaan van Heltech en lanceerden wij tevens onze nieuwe huisstijl en bedrijfsnaam: HDB-SOLUTIONS: Caring about your case!


Heltech op Intirio 2010

19/01/2010

Heltech gaat samen met Omicor de vertegenwoordiging van Impulsa gestalte geven in België & Nederland.  De samenbundeling van onze commerciële en uitstekende technische dienst na verkoop resulteert in een actief nieuw Impulsa servicecenter in Europa.  We laten dit niet onopgemerkt voorbijgaan en na een geslaagde Heimtextil, wordt alles in het werk gesteld om u op INTIRIO te verwennen met ons breed, kwalitatief assortiment aan machines voor het professionele deco- & gordijnatelier.  We hopen u in Gent te ontmoeten van zondag 31 januari tot woensdag 3 februari telkens van 9u30 tot 18u30. 

Hall 8, stand C54.

www.impulsa.de


Impulsa op Heimtextil 2010

05/01/2010

Maak straks kennis met de marktleider in machines, professionele uitrusting & toebehoren voor de gordijn- en decoateliers.  Kom en ontdek op het gelijkvloers een bijzonder ingerichte ruimte waarin u kennis kan maken met unieke naaiautomaten, snijmachines, strijktafels,...  kortom voor de volledige inrichting van het moderne gordijnatelier één adres: Impulsa Jaeger.

Hall EUR.0 - Stand E10 & E11

www.impulsa.de


EAT The DesignScope Company

EAT op Heimtextil 2010

05/01/2010

Januari is telkens opnieuw het startschot voor textiel creatievelingen.  Nieuwe tendensen, materialen, garens, kleuren, vormgeving, uitgelezen kwaliteiten, bindingen en sublieme motieven.  Daar willen we zeker niet op ontbreken.  Samen met onze partner EAT The DesignScope Company nodigen wij u uit om kennis te maken met de nieuwste release van de DesignScope Victor software. 

Hall 1.1 - Stand C51

www.DesignScopeCompany.de

 


Techtextil 2009

07/04/2009

onze partners op Techtextil 2009

Fil.Va (synthetische monofilamenten)

Nouvelle Setila (polyester continious filament)

Bobotex
(rolbekleding)

Spaleck-Krögel
(machinenbouw)

Textisonics
(ultrasoon lassen & snijden)


Nouvelle Setila

Nouvelle Setila... opnieuw van start

21/01/2009
De textielonderneming Setila gevestigd in Valance (Drôme), gespecialiseerd in de productie van eindloos gesponnen polyester, is sinds kort heropgestart na overname door een Italiaanse industriële textielgroep.
Het heroplevingsplan van de Italiaanse investeerder in associatie met 3 kaderleden, werd door de vakbonden, de lokale autoriteiten en het ministerie van tewerkstelling positief onthaald.

De nieuwe onderneming zal Société Nouvelle Setila worden genoemd en gaat verder met 109 werknemers. Het nieuwe management gaat het engagement aan om 5,5 miljoen euro te investeren in de komende 10 jaar. Daarmee is Société Nouvelle Setila de laatste Franse producent van eindloos gesponnen polyester.


Krebs-dealer voor de textielindustrie

13/11/2008

Sinds kort zijn we erkend als officiële dealer van de KREBS-ontvlekkingspistolen voor de textielindustrie. Concreet betekent dit dat we een breder gamma aanbieden tegen uiterst competitieve prijzen. Hieronder een greep uit de mogelijke producten. Meer info over onze maintenanceproducten: antislipband, borstels, ontvetters,... klik verder naar onze website.


Decosit 2008

26/08/2008

Laat u inspireren...
Heltech & The DesignScope Company EAT nodigen u graag uit op hun stand in Palace # 12 van Brussels Expo. We pakken dit jaar uit met alweer vernieuwde softwarefeatures die u doen watertanden. Ontdek dat CAD/CAM-textielsoftware niet stilstaat en dat het ook anders kan vandaag. Decosit: the place to be voor creatieve textiliens & trendsetters. 13, 14, 15 & 16 september 2008


Plooibox

Draadcontainer - metalen plooibox

22/05/2008

P R O M O T I E
dé ideale opbergoplossing voor o.a. garens, bobijnen e.d.

  • volledig inklapbaar, stapelbaar en met een neerklapbaar voorpaneel
  • elektrolytische uitvoering (roestvrij)
  • laadcapaciteit 0,87m³
  • dankzij de open-mazenstructuur geniet u een optimale visuele herkenning van de containerinhoud. 
  • 4-voudig stapelbaar (uitgeklapt)
  • max. 900 kg belasting, eigen gewicht ca. 61kg
  • afmetingen uitgeklapt L120 x B80 x H98cm (europallet)
  • afmetingen ingeklapt L120 x B80 x H33cm (europallet)
  • verkrijgbaar per stuk, kwantumkorting vanaf 15, 30 & 100 stuks

Revolutie in maintenance

29/04/2008

Heltech heeft zopas een samenwerking opgestart met Ecotrust uit Oudenaarde.  Dankzij deze samenwerking willen we onze textiliens kennis laten maken met een bijzondere reinigingstechniek.  DROOGIJS-STRALEN is een techniek die u het best kan vergelijken met een hogedrukreiniging maar dan met CO2-droogijs dat na reiniging onmiddellijk vergast. Geen condensatie, geen gevaar voor elektrocutie of kortsluiting, geen roestvorming, geen beschadiging van de ondergrond, niet abrasief, niet corrosief & niet toxisch en een bijzonder RESULTAAT.  klik door naar maintenance en ontdek onze mogelijkheden.


Naveta

NAVETA brengt TOP-kwaliteit in Belgische weverijen.

01/04/2008

Vanaf vandaag 1 april 2008 kunnen wij u officieel melden dat wij de vertegenwoordiging waarnemen van het Tsjechische bedrijf NAVETA.  Naveta is een traditionele producent van hevels, lamellen & toebehoren voor de textielindustrie.   Met 130 medewerkers en de modernste technologie garanderen wij TOP-kwaliteit volgens de ISO-normering.  Naveta kan een zeer goed "competitief" alternatief zijn.  We zien ernaar uit uw aanvragen te ontvangen.


Nieuwe website Heltech

HELTECH in cyberspace...

01/04/2008

Dit is géén aprilgrap: "Heltech lanceert vandaag haar gloednieuwe website."  Dankzij de gedreven support van onze back-end engineer Jannes en de vakbekwaamheid van Mediamates, zijn we erin geslaagd u een optimale inkijk te geven in het brede programma dat wij de textielindustrie anno 2008 aanbieden.  We hopen dat u een fijne tijd mag doorbrengen op onze site en dat u datgene vindt waarnaar u op zoek bent. 


Gebouw Heltech

HELTECH koopt bedrijfspand

25/03/2008

Om u nog beter van dienst te zijn, heeft Heltech Industries op 25 maart 2008 een bestaand bedrijfspand aangekocht met de bedoeling er zijn intrek te nemen in de vernieuwde kantoren en opslagruimte tegen eind 2008.  Het nieuwe bedrijf vindt u langs de Lindestraat te Izegem en is vlot bereikbaar.


Bobotex

BOBOTEX actief op Belgische bodem

01/01/2008

Sinds 1 Januari 2008 zijn we de vertegenwoordiger van de firma's BOBOTEX & Expert4textiles.  Daarmee gaan we de uitdaging aan om overal waar walsenbekleding gewenst is, een optimale bekleding & advies aan te bieden.  Bobotex is vandaag de marktleider en produceert in Wuppertal (Duitsland).  Dat resulteert in een ongekende flexibiliteit waar u kan van genieten.  Daagt u ons maar uit...