Afdrukken

Weef- & appretfouten markeren

Weef- & appretmarkering

Markfix-4

Dé oplossing voor het semi-automatisch markeren van weef- & appretfouten d.m.v. een katoenen draadje (lusje).  Markfix-4 is een elektrisch markeerapparaat (ca. 4 kg / 230V).  Door middel van een geleidingsrail (630 & 930mm) kan het apparaat gefixeerd worden op een controletafel.  De Markfix-4 kan gebruikt worden voor alle weefsels, tricots, vilten, tapijten met een  materiaaldikte tot max. 5mm.
Lengte van de draadmarkering instelbaar van 20 - 40 mm.
Kompleet met 2 reserve naalden, 1 pincet en garenspoel met ca. 30 gram garen (= ca. 3000 markeringen).

Garen leverbaar in wit, rood, blauw, groen of geel. Dankzij het indanthreen geverfde katoen zijn de markeringen uiterst resistent tegen bijna alle wasbeurten, UV-stabiel etc.

techn.fiche 4.pdf

Weef- & appretmarkering

Markfix 5/E

Het markeren van weef- & appretfouten d.m.v. een katoenen draadje (lusje) gaat eenvoudig met het elektro-mechanische handapparaat Markfix 5/E. Spoeltjes van 10 gram naaigaren zijn verkrijgbaar in de kleuren ecru, rood, groen, blauw en geel. De lengte van de markeerdraden is instelbaar van 20 tot 40 mm.

Het markeerapparaat (ca. 1 kg) is snoerloos en voorzien van een heroplaadbare batterij (met adapter 230V). Met een volle batterij kan men ca. 900 markeringen maken. Dankzij het indanthreen geverfde katoen zijn de markeringen resistent tegen bijna alle wasbeurten, UV-stabiel etc.

Optie: geleidingsrails (500 & 800mm) voor montage van de Markfix op een keurtafel

techn.fiche 5/E.pdf