Afdrukken

Zelfkant- & lenogaren

Filum Nähgarne (Duitsland)

In de weverij is het uitermate belangrijk om het weefsel uit te rusten met een perfecte zelfkant en/of afvalkant.  Hiervoor hebben wij een assortiment samengesteld dat voor de meest uiteenlopende weefsels een oplossing kan bieden.  Onze ervaring m.b.t. verfreceptuur, twijneigenschappen en het al dan niet (thermo)fixeren resulteren in een hoogwaardig zelfkantgaren.

Voor de twisters (Dreherlitzen) hebben wij o.a. polyester filament Trevira® getwijnde garens, of opteert u liever voor de hoogwaardige corespun variantes in polyester/katoen of poly/poly.  Raadpleeg gerust onze verkoopdienst en wij bezorgen graag advies en monsters.

Uiteraard hebben wij een flexibel opmaakaanbod om u het zelfkantgaren aan te leveren.  Er is de kingspool, een kone, een flensbobijn of jumbo kg-bobijnen voor een eigen verwerking op rotatieve splitbobijn of zelfkant-flensbobijnen (voor o.a. Dornier, Somet, Vamatex, e.a.).  We hebben voor de verschillende weefmachines ook een assortiment van zelfkantbobijnhouder & supports.


Download:   assortiment zelfkantgaren.pdf